Rubriek: Tijdschriften

Carla Bruni adviseert Trierweiler om te trouwen

Carla Bruni, de voormalige presidentsvrouw van Frankrijk, heeft advies voor haar ’opvolgster’ Valérie Trierweiler: trouw met president François Hollande. Dat zei de zangeres en vrouw van Nicolas Sarkozy in haar eerste interview sinds haar vertrek uit het Elysée, in het Franse magazine Elle.

Lees verder...

Restyling voor Vogue Paris

De Franse Vogue heeft een restyling ondergaan. Het septembernummer, traditiegetrouw het belangrijkste modenummer van het jaar, is de eerste editie van Vogue Paris ‘nieuwe stijl’. Niemand minder dan Kate Moss siert de cover.

Lees verder...

En Route is vernieuwd

Frankrijkmagazine En Route is vernieuwd. Het tijdschrift heeft, onder leiding van de nieuwe hoofdredacteur Andy Arnts, niet alleen een nieuwe lay-out gekregen, maar ook het concept heeft een ware metamorfose ondergaan. Het blad wil de lezers meer dan ooit mee ‘en route’ nemen, zo beschrijft Arnts in zijn édito (voorwoord). Daarom zijn onder meer reisaanbiedingen en een uitgebreide evenementen-

Lees verder...

Carla Bruni woest om foto dochter Giulia

Carla Bruni is woest op het Franse weekblad Paris Match. Op de cover van het magazine staat deze week een foto van de Franse presidentsvrouw met haar 5 maanden oude baby Giulia in haar armen. Het gezichtje van de dochter van president Nicolas Sarkozy en Carla Bruni is daarop duidelijk te zien.

Lees verder...