Restyling voor Vogue Paris

De Franse Vogue heeft een restyling ondergaan. Het septembernummer, traditiegetrouw het belangrijkste modenummer van het jaar, is de eerste editie van Vogue Paris ‘nieuwe stijl’. Niemand minder dan Kate Moss siert de cover.

Hoofdredactrice Emmanuelle Alt, die vorig jaar het roer overnam van Carine Roitfeld, wil het toonaangevende modemagazine een meer ‘tijdloze en chique uitstraling’ geven. Ook wil ze het Parijse karakter van het tijdschrift sterker benadrukken. “Alle andere edities van Vogue hebben de naam van een land. Vogue Paris is de enige met die van een stad”, aldus Alt tegenover Women’s Wear Daily. “Iedereen fantaseert over Parijs, over de ‘Parisienne’. Dat is een jonge vrouw over wie veel mensen wereldwijd dromen, die een specifieke stijl, smaak en allure uitstraalt.”

Niet alleen de lay-out van het magazine is veranderd, ook de rubrieken zijn herzien. Een van de nieuwe rubrieken in Vogue Paris is een modecolumn van blogger Garance Doré.

Lees ook:Marion Cotillard op cover Franse én Amerikaanse Vogue
Lees ook:Vogue Paris bestaat 90 jaar!
Lees ook:Parijs en de hippie chic trend
Lees ook:Christian Louboutin lanceert cosmeticalijn
Lees ook:Vogue Paris website nu ook in het Engels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>