Topless Kate Middleton op cover Closer

Het Franse magazine Closer heeft foto’s gepubliceerd van een halfnaakte Kate Middleton.

De kiekjes zijn gemaakt tijdens de vakantie van Middleton en haar man, prins William van Groot-Brittannië, in het Franse Château d’Autet. Het koppel was aan het zonnen toen een paparazzo de foto’s nam.

Op de cover van Closer staan foto’s van Middleton waarop zij topless te zien is, met de tekst: “Oh my God! Les photos qui vont faire le tour du monde”. (Foto’s die de hele wereld over zullen gaan). Wij denken dat Closer daar weleens gelijk in zou kunnen hebben…

Lees ook:Parool-journalist volgt Tour de France, een eerste verslag vanuit camping Chantecler
Lees ook:Topless zonnen verboden in Parijs
Lees ook:L’Oréal opent beautyblogkanaal op Youtube
Lees ook:Frans dorp afgesloten door ‘einde van de wereld’
Lees ook:Ségolène en de foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>