Het Saint-Tropez van Brigitte Bardot in nieuwe En Route

De zomereditie van Frankrijkmagazine En Route is uit. Op de cover siert hét Franse filmicoon bij uitstek: Brigitte Bardot. En Route ging terug naar Saint-Tropez waar haar film ‘Et Dieu Créa La Femme’ werd opgenomen en sprak met ooggetuigen die vertellen over hun ervaringen met ‘BB’.

Voor wie deze zomer op vakantie naar Frankrijk gaat, heeft En Route een uitgebreide gids met zomerse festivals en feesten in alle Franse regio’s opgenomen. Verder kun je een interview lezen met Rik Felderhof, een reportage over Maria Magdalena en het verslag van een bezoek aan een succesvolle Nederlandse wijnproducent. Bovendien kunnen liefhebbers van de Tour de France hun wielerkennis bewijzen in de Tourvaardigheidstest, neemt En Route een kijkje in de wereld van de absint én wordt uitgebreid stilgestaan bij het 20-jarig bestaan van Disneyland Paris.

De zomereditie van En Route ligt nu in de winkels. Prijs: € 5,45.

Lees ook:29 juni 2013: start van de 100e Tour de France op Corsica
Lees ook:Franse Dagen in Nederland
Lees ook:Dit weekend de Franse Dagen in Noord-Brabant
Lees ook:Tour de France live volgen
Lees ook:Waarom zijn de Fransen vrij op 15 augustus?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>