Carla Bruni woest om foto dochter Giulia

Carla Bruni is woest op het Franse weekblad Paris Match. Op de cover van het magazine staat deze week een foto van de Franse presidentsvrouw met haar 5 maanden oude baby Giulia in haar armen. Het gezichtje van de dochter van president Nicolas Sarkozy en Carla Bruni is daarop duidelijk te zien.

De foto werd gemaakt na een bezoek aan de kinderarts voor een routineonderzoek. Sarkozy en Bruni doen er al maanden alles aan om hun kindje uit de publiciteit te houden. In een eerder interview zei de zangeres dat ze accepteert dat er van haar, als publiek figuur, foto’s door de paparazzi worden gemaakt. Ze vindt echter dat een kind, dat er niet zelf voor heeft gekozen om bekend te zijn, hiertegen beschermd moet worden. Kort na de geboorte van Giulia dreigde Bruni al met gerechterlijke stappen als foto’s van haar baby onrechtmatig zouden worden gepubliceerd.

Giulia Sarkozy werd in oktober 2011 geboren in Parijs. Ze is het eerste kindje van Bruni en Sarko samen. Sarkozy heeft drie zoons uit twee vorige huwelijken; Bruni heeft één zoon uit een eerdere relatie.

Lees ook:Dochter Bruni en Sarkozy heet Giulia
Lees ook:‘Carla Bruni dreigt met gerechtelijke stappen’
Lees ook:‘Carla Bruni opnieuw zwanger’
Lees ook:Hoogzwangere Carla Bruni: ‘Ik zit er doorheen’
Lees ook:Carla Bruni viert vakantie in Marrakech

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>