En Route is vernieuwd

Frankrijkmagazine En Route is vernieuwd. Het tijdschrift heeft, onder leiding van de nieuwe hoofdredacteur Andy Arnts, niet alleen een nieuwe lay-out gekregen, maar ook het concept heeft een ware metamorfose ondergaan. Het blad wil de lezers meer dan ooit mee ‘en route’ nemen, zo beschrijft Arnts in zijn édito (voorwoord). Daarom zijn onder meer reisaanbiedingen en een uitgebreide evenementen- en expositieagenda aan het magazine toegevoegd.

Ook heeft En Route twee nieuwe columnisten aangetrokken: kunsthistoricus Paul le Blanc en freelance journaliste en Frankrijk.blog.nl-redacteur Helene van Santen.

Een greep uit de vele artikelen in de voorjaarseditie: een interview met Femke Wolthuis, een reisreportage door de Rhône, de geheime geschiedenis van de Eiffeltoren, een interview met Julia de Funès (kleindochter van de legendarische komiek Louis de Funès) en een quiz: hoe goed kent u Parijs?

De voorjaarseditie van En Route ligt nu in de winkels. Prijs: € 5,45.

Lees ook:Het Saint-Tropez van Brigitte Bardot in nieuwe En Route
Lees ook:Nieuw blog over Franse kust
Lees ook:Leer de mensen van Parijs kennen op afstand
Lees ook:Marseille is Culturele Hoofdstad van Europa 2013
Lees ook:Strauss-Kahn: ‘Ik was naïef’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>