Moeder weet het zeker: dochter zit in muur gemetseld

muur

Frankrijk is in de ban van de vraag of de 13-jarige Nathalie Mazot in een muur is gemetseld. Het meisje wordt al sinds 6 november 1982 vermist. De moeder (77) denkt dat ze in een muur is gemetseld in een bar in Lyon. Een rechter heeft nu bepaald dat de politie extra onderzoek moet doen naar de verdwijning van het meisje. 

De politie is al 33 jaar op zoek naar het meisje. Men heeft alle opties onderzocht, zoals zelfmoord, ontvoering, moord of weglopen, maar tevergeefs. Er werd tot nu toe niks vernomen van de destijds jonge scholier. Haar moeder denkt dat ze in een lokale bar is verkracht, vermoord en daarna is ingemetseld in een muur in de kelder.

Het meisje was uit huis geplaatst en had op de dag van haar verdwijning bezoek gehad van haar moeder. Daarna zou ze haar zus (19) bezoeken om daar het weekend door te brengen, maar ze kwam daar nooit aan. Twee maanden na haar verdwijning, pleegde de zwangere zus zelfmoord met een kogel door het hoofd en liet een briefje na: “Sorry mama”.

De vermiste Nathalie Mazot

De vermiste Nathalie Mazot

Nathalie zou volgens haar moeder nooit zomaar verdwijnen. In 2008 werd de zaak heropend, nadat er getuigen zich meldden bij de politie die vertelden dat ze het meisje hadden gezien in een bar op de dag van de verdwijning. De politie vond toen een tunnel van 2 meter lang in de kelder van de bar. De toenmalige eigenaar zei dat hij deze had gegraven ‘op zoek naar goud’. De politie had niet de juiste papieren om verder onderzoek uit te voeren en liet het hierbij zitten.

De moeder vroeg de rechter in 2014 al eens om de muren van de wijnkelder onder het café open te breken, maar dat verzoek werd toen niet gehonoreerd. De vrouw had met een nieuwe advocaat een nieuwe rechtszaak aangespannen. Die heeft gisteren bepaald dat de muren van het café extra onderzocht moeten worden. Men hoopt dat de politie sporen vindt die bewijzen dat het lichaam Nathalie in de kelder is geweest of zelfs nog steeds is.

 

Lees ook:Frans familiedrama met Nederlandse moeder
Lees ook:Frankrijk zoekt 14-jarig meisje dat vermist wordt
Lees ook:Meisje (4) neemt trein naar Parijs
Lees ook:Meisje (4) verdronken in zwembad
Lees ook:Vermist jongetje dood gevonden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>