Leer de mensen van Parijs kennen op afstand

Op 11 mei 2014 verschijnt bij Uitgeverij Village Parisiennes herken je aan hun benen, de nieuwe verhalenbundel van Andy Arnts.
Monsieur Debray dacht het zeker te weten: Parisiennes herken je aan hun benen. Tot hij zich daar een keer goed in vergiste, met alle gevolgen van dien.
Samen met 17 andere stukken illustreert dit verhaal de fijnzinnige wijze waarop Andy Arnts een herkenbare sfeer van melancholie en levensvreugde weet op te roepen. Un bonjour de Paris is het komische verslag van een ontmoeting met een zonderlinge handelaar in antieke ansichtkaarten; in het thrillerachtige Danse macabre mondt een nachtelijk avontuur op de Parijse begraafplaats Père Lachaise uit in een rituele moord met een verrassende ontknoping; La Motte-Piquet laat de lezer meeluisteren met een cafégesprek waarin een amoureuze onthulling wordt gedaan.
Andy Arnts is hoofdredacteur van het bekende Frankrijk- magazine En Route en werkte als journalist voor vele andere magazines. Met Parisiennes herken je aan hun benen lanceert hij opnieuw een prachtige verzameling verhalen, die niet alleen zijn liefde voor Frankrijk en Parijs kenmerken, maar vooral getuigen van zijn rijke fantasie, aanstekelijke humor en buitengewone verteltalent. Eerder publiceerde Arnts de verhalenbundel Van Bouillabaisse tot Bruni (2010) en de roman Richter (2013).
Boek: Parisiennes herken je aan hun benen (ook bestelbaar bij Bol.com)
Andy Arnts
220 pagina’s
ISBN 978 94 61851 01 7
Uitgeverij Village
Boekpresentatie:
Datum: Zondag 11 mei 2014
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Locatie: Restaurant brasserie Luden,
Utrecht
Met muzikale medewerking van: Britta Maria & Maurits Fondse

Lees ook:De afslachting in Oradour-sur-Glane door de Duitsers (Deel 2)
Lees ook:De afslachting in Oradour-sur-Glane door de Duitsers (Deel 1)
Lees ook:De afslachting in Oradour-sur-Glane door de Duitsers (Deel 3)
Lees ook:De afslachting in Oradour-sur-Glane door de Duitsers (Deel 4)
Lees ook:Nieuw: vervolgverhaal Van Bouillabaisse tot Bruni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>