Les Petits Mouchoirs in radioprogramma Tijd voor Twee

Het radioprogramma Tijd voor Twee van Frits Spits besteedt aanstaande donderdag aandacht aan de Franse film Les Petits Mouchoirs. De film van regisseur Guillaume Canet was, met ruim vijf miljoen bezoekers, de beste bezochte film van 2010 in Frankrijk. Momenteel draait Les Petits Mouchoirs ook in de Nederlandse bioscopen.

Voor de uitzending van Tijd voor Twee van komende donderdag ben ik, Frankrijkblog’s redacteur Helene van Santen, als ‘Frankrijkdeskundige’ geïnterviewd. Laat de film een realistisch beeld van Frankrijk zien? Hoe is ’ie door de Franse pers ontvangen? En wat heeft de film bij Franse jongeren losgemaakt? Het antwoord op deze vragen en nog veel meer, hoor je aanstaande donderdag allemaal in Tijd voor Twee. Mis het dus niet!

Tijd voor Twee wordt elke werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur uitgezonden op Radio2. Op de website van het radioprogramma zijn alle uitzendingen terug te luisteren.

UPDATE 21/1: Klik hier om de uitzending terug te beluisteren. Het item over Les Petits Mouchoirs begint om 34:15.

Lees ook:Dé Franse filmhit van 2010
Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Filmrecensie Les Petits Mouchoirs
Lees ook:Win DVD Les Petits Mouchoirs!
Lees ook:Win Frans filmpakket!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>