Win Frans filmpakket!

Ter promotie van de film Polisse, die vanaf 5 januari te zien is in de bioscoop in Nederland, mag de redactie van Frankrijk.blog.nl in samenwerking met Cinéart drie filmpakketten weggeven. In ieder filmpakket zitten dvd’s van de Franse succesfilms Les Petits Mouchoirs, Le Premier Jour du Reste de ta Vie en Entre les Murs.

Polisse laat het dagelijkse leven zien van een groep politieagenten dat werkzaam is bij het Zedenteam van de Parijse politie. De film van de Franse actrice en regisseur Maïwenn was een groot succes in Frankrijk: het drama won de Juryprijs op het Filmfestival in Cannes en trok ruim 2,3 miljoen bezoekers in de bioscoop in Frankrijk.

Frankrijk.blog.nl mag drie filmpakketten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op het Polisse Filmpakket (met daarin de films Les Petits Mouchoirs, Le Premier Jour du Reste de ta Vie en Entre les Murs) is de volgende prijsvraag beantwoorden:

Wat is de volledige naam van actrice en regisseur Maïwenn?

A) Maïwenn Le Besco
B) Maïwenn Sarkozy
C) Maïwenn Depardieu

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Filmpakket Polisse”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 19 januari 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen het filmpakket thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win DVD Polisse!
Lees ook:Polisse, winnaar Juryprijs in Cannes, in Nederlandse bios
Lees ook:Filmrecensie Polisse
Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Win filmpakket Cloclo!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>