Win DVD-box Franse Filmkomedies!

Vier goede Franse films in één box. Dat is de DVD-box Franse Filmkomedies in een notendop. De box bevat de topfilms Les Petits Mouchoirs, Potiche, Le Petit Nicolas en Le Concert. En Frankrijk.blog.nl mag drie exemplaren van deze dvd-box weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de DVD-box, is de volgende prijsvraag beantwoorden:

Een van de films in de box is Les Petits Mouchoirs. Wie regisseerde deze filmhit?

A) Guillaume Canet
B) Steven Spielberg
C) François Ozon

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie:  [email protected], o.v.v. “Franse Filmkomedies”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 13 november 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de DVD-box thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win Frans filmpakket!
Lees ook:Win DVD-box Jacques Tati Collectie!
Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!
Lees ook:Win vrijkaarten Intouchables!
Lees ook:Win vrijkaarten Une Vie Meilleure!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>