Vrouw die baby uit raam gooide, ligt in ziekenhuis

450px-Baby's_handDe Franse vrouw die afgelopen donderdag haar pasgeboren baby uit het raam van haar woning op de achtste verdieping gooide, ligt nog altijd in het ziekenhuis. In tegenstelling tot eerdere berichten, is zij nog niet opgepakt en ook nog niet gehoord door de politie. Volgens een arts maakt haar mentale toestand ondervraging niet mogelijk.

Het drama gebeurde afgelopen donderdagavond rond 19.00 uur in het centrum van Toulouse. De 34-jarige vrouw was alleen thuis met haar dochtertje van vijftien dagen oud. Haar man was op dat moment op zijn werk. Op een gegeven moment gooide zij haar kindje uit het raam. De baby viel zeker twintig meter naar beneden en was op slag dood. De vrouw werd daarna opgenomen in het ziekenhuis, waar zij dus nog altijd ligt. Haar motief is nog steeds niet duidelijk.

Bron: Le Parisien.

Lees ook:Pasgeboren baby uit raam gegooid
Lees ook:Vrouw vergeet baby in auto
Lees ook:Vastgebonden jongen (10) valt uit raam
Lees ook:Baby dood na paniek over ‘naakte duivel’
Lees ook:Bejaarde vrouw overleeft week in ravijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>