Vrouw vergeet baby in auto

Een vrouw uit Arcueil (Val-de-Marne, onder Parijs) is haar baby van 18 maanden “vergeten” in een snikhete auto. Het kindje heeft urenlang in de auto gelegen en is overleden aan uitdroging, zo is gebleken uit het autopsieonderzoek.

De moeder is ondervraagd door de politie en enkele uren in hechtenis genomen, maar inmiddels weer vrijgelaten. Waarschijnlijk zal zij niet worden vervolgd. De 37-jarige vrouw, die werkt bij een telecombedrijf, heeft verklaard dat ze ervan overtuigd was dat ze haar kindje had afgezet bij de oppas om 10 uur ‘s ochtends. De oppas heeft tevergeefs geprobeerd de vrouw te bellen, omdat ze niet kwam opdagen. Rond 14:00 uur zag een voorbijganger de baby op de achterbank van de auto zitten en sloeg alarm. Brandweerlieden hebben het kindje uit het voertuig bevrijd, maar het bleek al te laat te zijn.

De vrouw en haar man, die politieagent is, hebben de nacht voorafgaand aan het incident doorgebracht op de eerste hulpafdeling van het ziekenhuis. Een van hun vier kinderen had erg hoge koorts.

Bron: Le Nouvel Observateur.

Lees ook:Pasgeboren baby uit raam gegooid
Lees ook:Gijzeling op station Bordeaux
Lees ook:Man laat overgrootmoeder ontvoeren uit bejaardentehuis
Lees ook:Vrouw die baby uit raam gooide, ligt in ziekenhuis
Lees ook:Franse ouders opgepakt na foto van hun mishandelde baby op Facebook

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>