Vastgebonden jongen (10) valt uit raam

Een bizar incident in de Parijse voorstad Corneuve woensdag: een 10-jarige jongen is uit het raam van de vijfde verdieping van een appartementencomplex naar beneden gevallen. Zijn handen en voeten waren vastgebonden met elektrische snoeren.

De vader van de jongen is opgepakt. Hij heeft bekend dat hij zijn zoon heeft vastgebonden als straf, omdat de jongen een mp3-speler zou hebben gepakt zonder daarvoor toestemming te vragen. De vader ontkent dat hij de jongen uit het raam heeft gegooid. Hij heeft tegenover de politie verklaard dat hij “even weg” was toen zijn kind uit het raam viel. De moeder van de jongen was op het moment van het incident niet thuis.

De 10-jarige jongen is zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis. Zijn toestand is kritiek. Hij heeft meerdere botbreuken en ernstig hoofdletsel opgelopen.

Bron: TF1.

Lees ook:Pasgeboren baby uit raam gegooid
Lees ook:Franse peuter opgevangen door Russische toeriste
Lees ook:Vrouw die baby uit raam gooide, ligt in ziekenhuis
Lees ook:Man gooit volledige inboedel op straat (video)
Lees ook:Tieners neergeschoten in Marseille

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>