Bejaarde vrouw overleeft week in ravijn

VIGY-F~1Een Franse vrouw van 78 jaar heeft een week lang in een ravijn in een bos gelegen. Ze heeft het overleefd door regenwater te drinken, zo vertelde Michelle Roitton aan het Franse dagblad Le Parisien.

De bejaarde vrouw, die aan de ziekte van Alzheimer lijdt, was vorige week gaan wandelen in het bos vlakbij haar huis in Haute-Savoie, in het oosten van Frankrijk. Ze raakte verdwaald en gleed op een gegeven moment uit, waardoor ze in een ravijn viel. Toen de vrouw die avond niet thuiskwam, sloeg haar familie alarm. De hulpdiensten en buurtbewoners hebben een week lang naar de vrouw gezocht. Na zeven dagen vonden buurtbewoners haar. Michelle Roitton heeft het overleefd door regenwater te drinken en door koekjes te eten, die ze nog in haar jaszak had zitten.

De vrouw ligt momenteel in het ziekenhuis in Thonon-les-Bains. “Ik ga nooit meer terug het bos in, daar heb ik genoeg van gezien,” zei ze tegen journalisten van Le Parisien. Ze wil binnenkort in een bejaardentehuis gaan wonen.

Lees ook:Vrouw gered van wilde zwijnen
Lees ook:Nederlandse vrouw verdronken in zwembad Frankrijk
Lees ook:Vrouw in coma na beroving Parijse metro
Lees ook:Vrouw verdronken in Ardèche
Lees ook:Vrouw zit drie weken opgesloten in badkamer

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bejaarde vrouw overleeft week in ravijn

  1. henrike

    hebben jullie een foto van Michelle Roitton voor mij??? ik doe een presentatie over Frankrijk en toen heb ik dat erin gezet.. nu zoek ik naar een foto van haar..

    Alvast Bedankt!!!!

    Henrike

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>