Baby dood na paniek over ‘naakte duivel’

800px-Flag_of_France_svgIn het Franse dorp La Verrière is een baby van vier maanden oud overleden, nadat een groep mensen in paniek uit het raam op de tweede verdieping van een appartementencomplex sprong. 

De paniek ontstond tijdens een voodoo-ritueel, waarbij zo’n dertien mensen aanwezig waren. Een 30-jarige Afrikaanse bewoner, die geheel naakt was, stond op om zijn baby een flesje te geven. Een vrouw begon plots te roepen: ”Het is de duivel, het is de duivel!”  De andere mensen in het appartement staken hem in zijn hand en gooiden hem uit de woning. Toen hij beneden opkrabbelde en probeerde de woning binnen te komen, zijn de anderen panisch uit het raam gesprongen om te vluchten.

Elf mensen raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet autopsie op de baby, een meisje van vier maanden oud, om de precieze doodsoorzaak vast te stellen.

Bronnen: Nu.nl, HLN.

Lees ook:Pasgeboren baby uit raam gegooid
Lees ook:Kruis als moordwapen
Lees ook:Vrouw die baby uit raam gooide, ligt in ziekenhuis
Lees ook:Royal: “Ik laat me niet intimideren”
Lees ook:Zeven doden bij grote brand in Dijon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>