De nieuwe fitnesstrend in Parijs heet TamUre Dance

Na steps, zumba en tai-bo is er weer een nieuwe trend in fitnessland en het heet Tamure Dance. De op Tahiti geïnspireerde danslessen zijn al een rage in Parijs, dus het kan niet lang duren voordat de trend in Amsterdam gespot wordt.

TamUre Dance is geinspireerd op eilanddansen uit de pacific, zoals hula dansen op Hawai, Ote’a van Tahiti en de lokale dans Haka uit Nieuw-Zeeland. Het komt erop neer dat je veel beweegt met je heupen en zwoel beweegt. Echt iets voor ons houterige Nederlanders.

Het Franse journalistieke programma 20minutes deed een proefles en kwam tot de conclusie dat de dans vooral geschikt is voor vrouwen. Het is gezellig, je beweegt vrolijk en voelt je na afloop erg vitaal. Zolang je maar plezier hebt, lijkt de boodschap van de nieuwe hippe dans. Dus hup, naar de sportschool met een zwierig rokje en een bloemenkrans en gaan met die banaan, eh, heupen!

Lees ook:Août en danse
Lees ook:Meisje breekt been op kermis
Lees ook:Magic System hoopt Franse zomerhit te scoren met Sweet Fanta Diallo
Lees ook:Nieuwe trend: Trouwen in witte Franse hippie huwelijksjurken
Lees ook:‘Glampers’ in Frankrijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>