Août en danse

‘Dance, dance, or we are lost,’ was het motto van Pia Bausch. De dansers van het festival Août en danse in Marseille zijn het er vast mee eens. De komende tijd is er elke dag wel een dansvoorstelling te zien in Marseille.  http://www.mp2013.fr/evenements/2013/08/aout-en-danse/ Laat je inspireren en ga naar Marseille!

 

Lees ook:Frans nationaal ballet danst in Nederland
Lees ook:Versailles Festival: le bal masqué
Lees ook:Impressionist Festival Normandië
Lees ook:Liberté, Égalité, Fraternité!
Lees ook:Festival van de Dans van 10 tot 18 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>