Meisje breekt been op kermis

Een 15-jarig meisje heeft haar been gebroken in een kermisattractie in Strasbourg, Frankrijk. Het ongeluk gebeurde in de Shaker Dance op de Foire Saint-Jean. Toen het meisje in de attractie stapte, merkte ze, terwijl ze haar riemen vastdeed, dat één van haar voeten uit het karretje stak. Maar voordat ze er iets van kon zeggen of anders kon gaan zitten, startte de attractie al.

De voet van het meisje kwam gedurende de rit meerdere malen keihard tegen de palen van de Shaker Dance aan. Ze gilde het uit, maar door de harde muziek heeft niemand haar gehoord. Na afloop is het meisje direct overgebracht naar het ziekenhuis. Ze bleek een dubbele breuk van haar scheenbeen en kuitbeen te hebben. De moeder van het meisje heeft verklaard dat ze niet zeker weet of haar dochter weer normaal zal kunnen lopen.

De ouders van het  meisje hebben aangifte gedaan tegen de eigenaar van de Shaker Dance. Bij de attractie wordt iedereen in een karretje geplaatst door een medewerker. De ouders vinden het onbegrijpelijk dat diegene niet heeft gezien dat haar voet buiten boord stak. De politie is een onderzoek gestart naar het voorval.

Bron: Le Parisien.

Lees ook:Meisje (10) overleden na schop op basisschool
Lees ook:Frankrijk zoekt 14-jarig meisje dat vermist wordt
Lees ook:Man steekt zichzelf in brand voor justitiepaleis
Lees ook:Meisje (4) neemt trein naar Parijs
Lees ook:Août en danse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>