Nieuwe trend: Trouwen in witte Franse hippie huwelijksjurken

De hipstercultuur is ook in Frankrijk doorgedrongen en de nieuwste trend is trouwen in een hippiejurk. Hippie betekent niet per sé goedkoop, want veel jurken zijn gemaakt van kant, handgemaakt of vintage. Voor de mainstream zijn er echter ook jurken uit doorsneewinkels te vinden die voor ieder budget geschikt zijn. Op die manier wordt trouwen een stuk goedkoper.

De hippiejurken zijn vaak niet helemaal strak wit, maar crèmekleurig of gebroken wit. Daarnaast kenmerken ze zich door het gebrek aan satijn. De jurkjes zijn lief, schattig en zien er natuurlijk uit. De Franse cosmopolitan verzamelde veertig jurken voor komende zomer/huwelijk. Geniet van het overzicht hier.

Lees ook:Vrouw mag van Sarkozy trouwen met overleden vriend
Lees ook:Man stapt naar rechter nadat zijn ex-vrouw trouwt met zijn vader
Lees ook:Franse rechtbank herstelt huwelijk niet-maagd
Lees ook:Franse actrice Jeanne Marine getrouwd met Bob Geldof
Lees ook:Fransman trouwt met dode vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>