‘Glampers’ in Frankrijk

Frankrijk is een van de favoriete bestemmingslanden van ‘glampers’, mensen die luxe willen kamperen. Dat blijkt uit een onderzoek van Beslist.nl. Zie dit artikel. Glamping staat voor kamperen in luxe stijl en is afgeleid van ‘glamoureus kamperen’. Het onderzoek toont aan dat Glamping een echte trend is, dat vooral populair is bij gezinskampeerders en gemaksvakantiegangers met liefde voor de natuur.

Steeds meer mensen kiezen voor een luxe kampeervakantie. In plaats van rondtrekken van camping naar camping, geven steeds meer vakantiegangers de voorkeur aan een safaritent, stacaravan of bungalow met de luxe en comfort van thuis. Campings bieden tegenwoordig ook speciale Glamping-accommodaties. Ook Frankrijk gaat mee in deze trend. In de onderstaande infographic zijn de belangrijkste eigenschappen van ‘glampers’ in kaart gebracht.

Klik op de afbeelding om de infographic groter in beeld te krijgen.

 

Lees ook:Vorstelijk kamperen in Frankrijk
Lees ook:De leukste campings in Frankrijk voor kinderen
Lees ook:Drie Franse campings genomineerd voor Kindercamping van het Jaar
Lees ook:Nieuw: Glamping Magazine
Lees ook:Vier Franse campings genomineerd voor Camping van het Jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>