Brigitte Bardot is weer eens boos

bb

Brigitte Bardot is weer eens boos. Dit keer op onder andere minister Manuel Valls, actrice Catherine Deneuve en president François Hollande. In radioprogramma ‘Vos Animaux’ gaat de dierenactiviste en voormalig (zeg maar, zeer voormalig) seksbom los op diverse Franse celebrities. Uiteraard omdat zij in haar ogen niks doen om het dierenleed in Frankrijk te verzachten.

Bardot maakt zich vooral boos om stierenvechten en daar heeft ze natuurlijk wel een punt. In Zuid-Frankrijk wordt dit nog steeds, net als in Spanje, gezien als een volksvermaak dat beschermd moet worden onder de noemer cultuur. Maar dieren opjagen en afmaken en plein public, is natuurlijk vrij barbaars en past eigenlijk niet thuis in een moderne maatschappij.

Daarnaast vindt madame ‘ik ben bekend geworden met mijn lichaam’ het maar niks dat voormalig prostituee Zahia zich naakt heeft laten fotograferen voor PETA. “Ik weet niet of jezelf naakt vertonen, zorgt voor beter dierenwelzijn. Maar alle acties tegen bont ben ik voor”, zegt BB zonder blikken of blozen.

Beluister hier de aflevering met Brigitte Bardot:

Lees ook:Brigitte Bardot wil dat Frankrijk ritueel slachten verbiedt
Lees ook:Mooiste zeldzame foto’s van Brigitte Bardot
Lees ook:Bardot brandt Palin af
Lees ook:Brigitte Bardot is een vieze racist geworden
Lees ook:Vanavond op tv: docu over Brigitte Bardot

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Brigitte Bardot is weer eens boos

  1. wilfred degens

    Hoe wreed de tand des tijds kan zijn laat zich hier onverholen zien. De grootste wreedheid van ons leven wanneer je ooit sexi geweest bent. In de 50er jaren was zij onwerelds mooi en onstuitbaar verleidelijk. Je kon in haar blikken van wellust en acceptabele ondeugd je ogen vaak niet geloven. Ze was zo goddelijk mooi en begeerlijk dat je steeds je afvroeg of wat je zag, echt bestond op aarde. Ik begrijp heel goed in haar nadagen van haar leven haar intense betrokkenheid bij het welzijn van de kwetsbare dieren in handen van de vaak gewetenloze homo sapiens. Zij was in al haar gedrevenheid ook zo kwetsbaar en daardoor zo vaak misbruikt. Een vrouw om van te houden! Ondanks dat ze 80 is!

      /   Reply  / 
  2. T.Huisman

    Hoe dan ook ze heeft oudere dieren van het slachthuis gered en die zelf een onderkomen geboden. Mensen zijn dan ook wel wreed met dieren. Zo worden er honden vastgebonden met een riem aan de radiator zonder dat zij te eten krijgen en worden door de dierenbecherming gered van de hongerdood. Uitgemergelde dieren zoals honden en katten worden dan gevonden. je vraagt je af of ze niet nagaan waar die honden of katten naar toe gaan. En of er dan geen controle is waar ze naar toe gaan. Als mensen het geld maar krijgen maar waar ze komen kan lijkt hun niet zo veel te kunnen schelen. Betere controle waar het dier komt dan zo maar aan iemand mee geven. .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>