Brigitte Bardot is een vieze racist geworden

Brigitte Bardot wordt in september 80 jaar oud. Reden voor het tijdschrift ParisMatch om een uitgebreid interview met het voormalig sekssymbool te houden. Helaas is het lieve meisje uit de jaren zestig een zure oude pruim geworden die mensen haat en alleen dieren om zich heen kan hebben.

Brigitte Bardot had miserabele huwelijken, deed een mislukte zelfmoordpoging en ging op haar 40ste met pensioen uit de filmwereld. Daarna vond de vrouw alleen nog maar liefde bij dieren, zo claimt ze zelf, ook al is ze nu wel getrouwd met de extreemrechtse politicus Bernard d’Ormale. Ze stapte op 16 augustus 1992 in het huwelijksbootje met deze rijke industrieel. Hij was adviseur van Jean-Marie Le Pen van de ultrarechtse politieke partij Front National. Met hem is ze nog altijd getrouwd. Je hoeft dus niet lang te zoeken waar ze haar rechtse ideeën vandaan haalt.

Zie hier de meest sexy foto’s van Brigitte Bardot in de sixties

Inmiddels heeft BB een hekel aan moslims, zogenaamd omdat deze mensen dieren ritueel slachten. Ze noemt mede hierom Marine le Pen een moderne Jeanne d’Arc. Le Pen is immers tegen halal eten. Dat je tegen ritueel slachten bent is één ding, dat je alle moslims haat is wat anders. Ze haalt tevens aan dat ze trots is op Frankrijk liever niet in het buitenland komt, ook niet landen als Engeland. Nou, dat komt dan goed uit, want de meeste landen zitten niet te wachten op een oude racistische dame.

Wel respect voor dieren hebben, maar niet voor mensen. Een beetje vreemd, miss BB.

Bardot wordt 28 september 80 jaar oud. Hiep hoi. Als ze komt te overlijden wil ze begraven worden tussen haar dieren in de tuin van haar villa in St. Tropez. Het zal wel een bedevaartsoord worden, maar hopelijk herinneren mensen zich dan de sexy vrolijke Brigitte Bardot die “vrijheid, gelijkheid en seksualiteit” als motto had en niet de BB die racistische uitspraken doet onder het mom van pleitster zijn voor dierenwelzijn.

Chazia Mourali op Radio 1 over BB

Frankrijk-kenner Chazia Mourali vertelt vandaag in De Nieuws BV over het leven van ‘BB’, haar aantrekkingskracht en status in die tijd. Het programma wordt vandaag tussen 12:00 en 14:00 uitgezonden.

 

De uitspraken zijn te lezen in het interview van ParisMatch.

Lees ook:Brigitte Bardot wil dat Frankrijk ritueel slachten verbiedt
Lees ook:Vanavond op tv: docu over Brigitte Bardot
Lees ook:Brigitte Bardot voert vandaag actie in Parijs
Lees ook:Mooiste zeldzame foto’s van Brigitte Bardot
Lees ook:Expositie over Brigitte Bardot

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Brigitte Bardot is een vieze racist geworden

 1. Lola Renoir

  Wat bedoelt u precies met een vieze racist, en dan vooral het woord vies, nogal een beschuldiging vindt ik, ik vind het juist een verstandige vrouw, die goede inzichten heeft, het woord vies slaat nergens op, U vindt ik ordinair in u uitlatingen,

    /   Reply  / 
 2. Mariam Trabsini

  Dan houden wel het op Racist. Dat is een feit! ALLAH,GOD DE ALLERMACHTIGSTE! Heeft betere inzichten dan wie dan ook. Het is zijn WERELD. RESPECT VOOR IEDERS GELOOF!

    /   Reply  / 
  1. Jana

   Beste Mariam,

   Waarom jouw God Allah? Er bestaat maar 1 God,die allemachtig is, en de aarde heeft geschapen.
   Maar de wereld is rot geworden door het “MensenDom”!!
   Je weet toch ook dat ieder van Islamitische oorsprong is,zo bang zijn voor o.a. honden, dat heb ik zelf ondervonden.
   Nee, laat ze dan maar liever schapen levend slachten, dat is toch verschrikkelijk, en dat allemaal voor een stom ritueel! Wat als je jou of evt. jouw kinderen levend slachten?? Ik heb mijn eigen geloof ook, maar heb meer respect voor dieren dan voor de mensen van heden!

     /   Reply  / 
 3. freek van ginkel

  Islamieten hebben geen ras dus je bent geen racist als je louter tegen de Islam bent. En; Waarom is het taboe om tegen een stelsel van meningen, normen en waarden te zijn met het etiket Islam en niet als het facisme, communisme of katholicisme betreft?
  Is Nietzsche een racist omdat hij de Anti-christ schreef?

    /   Reply  / 
 4. Jana

  Ik heb grote eerbied voor Brigitte Bardot, vooral omdat zij zich al vele jaren inzet voor het welzijn van alle dieren! Dat maakt haar nu nog véél mooier dan dat ze vroeger was als actrice! Ik kan zeer goed begrijpen dat zij het mensendom is beginnen te haten, wat ik ook normaal vind! Dieren zijn meestal hulpeloos en hebben ook recht om eerbiedig te kunnen leven! Maar vele ‘mensen’ zijn zo barbaars, diegenen zouden het recht niet meer mogen om te leven!!
  Heb haar 18 jaar geleden ontmoet in Zuid-Frankrijk,ze was zeer vriendelijk èn bescheiden, en hebben gebabbeld over onze wederzijdse liefde voor de dieren. Mensen die niet van dieren houden zijn in mijn ogen geen mensen, maar crupuleuze egoÏsche wezens hier op aarde. Denk daar maar eens goed overna!!! Groetjes, Jana

    /   Reply  / 
 5. Mariam Trabsini

  HET ALLERMOOISTE IS DAT ALLAH MIJ SCHIEP OP WERELD DIERENDAG 4 OKTOBER 1977. WAT VIND JULLIE ERVAN? GEWELDIG TOCH. GROOT FEEST. MET DE DIEREN BEN IK JARIG. BEN ALLAH ZEER DANKBAAR. DUBBEL HARD VREUGDE.
  DE DIEREN HOUDEN OOK VAN MIJ.
  GROETJES.

    /   Reply  / 
  1. Polly

   U hoeft niet zo te schreeuwen hoor.

     /   Reply  / 
 6. Mariam Trabsini

  Het allermooiste is dat ik op Wereld dierendag jarig ben. Daar heeft ALLAH voor gezorgd! ALLAH ZEEEERRRRRRRR BEDANKT. DUBBEL FEEST.

    /   Reply  / 
 7. Jan

  En terecht dat ze een hekel aan oslims heeft.
  Deze religie heeft homohaat, de onderdrukking van vrouwen, discriminatie van anders denkenden en de verheerlijking van geweld door een pedofiele profeet hoog in het vaandel staan.
  Het blijft me een groot wonder waarom links de islam omarmt in Nederland.
  Hebben ze niets geleerd van Iran?

    /   Reply  / 
 8. Pippeloutje

  Citaat; “Wel respect voor dieren hebben, maar niet voor mensen. Een beetje vreemd, miss BB.”

  Hoezo vreemd? Ik ken een goede uitdrukking: “als je de mens leert kennen dan heb je de dieren lief”. Daarbij hoef je alleen maar op je heen te kijken, wat mensen onderling en tegen alles wat leeft, produceren op deze aardkloot, tis 1 grote bende! Nee hoor, diep respect voor BB dat zij zich zo inzet voor dieren.

    /   Reply  / 
 9. Polly

  Een moslima mag niet met een ongelovige of een Christen trouwen, dan wordt zij verstoten.
  Wie zijn hier nu de racisten?
  Brigitte Bardot is een verstandige vrouw, en heeft alles goed gezien.

    /   Reply  / 
 10. Jana

  Aan Jan, Pippeloutje en Polly,

  Jullie hebben groot gelijk hoor, want ik denk er ook zo over!
  Ook die uitdrukking van Pippeloutje “als je de mens leert kennen, dan heb je de dieren lief”! Pràchtige uitdrukking, en het is de pure waarheid! De meeste mensen denken alleen maar aan hun eigen ego:’ikke, ikke, ikke, en de rest kan stikke’.Als je goed bent voor een dier, dan krijg je er zovéél liefde, vriendschap èn trouw ervoor terug!! De aarde is héél mooi geschapen,maar onze wereld wordt totaal kapot gemaakt, en door wie? Dat weten we allemaal hè? Diervriendelijke groetjes van Jana

    /   Reply  / 
 11. christina

  Houde van dieren is verkeerd????

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>