Brigitte Bardot wil dat Frankrijk ritueel slachten verbiedt

Denemarken heeft een wet aangenomen die het ritueel slachten van dieren verbiedt. Voormalig seksbom Birgitte Bardot heeft François Hollande opgeroepen dezelfde wet in te voeren in Frankrijk. Bardot staat al jaren bekend als een groot voorvechtster van dierenrechten en heeft zelfs haar eigen organisatie die zich inzet tegen dierenleed.

Brigitte Bardot heeft een open brief gepubliceerd op de website van haar stichting gericht aan president Hollande. “U moet handelen om het pijnlijke slachten van dieren te verbieden. Frankrijk is de natie van de mensenrechten en moet dat ook worden van de rechten van dieren.”

Bardot benadrukt dat ze niks tegen moslims heeft, maar tegen het ritueel slachten is, omdat dieren in haar ogen ondragelijk lijden.

 

Lees ook:Brigitte Bardot is een vieze racist geworden
Lees ook:Brigitte Bardot is weer eens boos
Lees ook:Sluiting dreigt voor asiel van Brigitte Bardot
Lees ook:Tweede ronde Parlementsverkiezingen
Lees ook:Valérie Trierweiler wint rechtszaak om bikinifoto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>