Bardot brandt Palin af

Bij onderstaand artikel woensdag in de Telegraaf, kon ik een glimlach niet onderdrukken. "Bardot brandt Palin af" is de titel.

"Brigitte Bardot heeft een open brief geschreven aan Sarah Palin. Daarin veegt zij de vloer aan met de senator uit Alaska. De voormalige Franse actrice, die bekend staat om haar uitgesproken ideeën, verwijt Palin onder meer dat zij de rol van de mensheid in de opwarming van de aarde ontkent."

Volgens Telegraaf hekelt Bardot verder Palins opvattingen over het dragen van wapens en vindt zij dat Palin domme verklaringen aflegt. "In haar tirade schrijft Bardot verder dat zij Palin veel gevaarlijker vindt dan pitbulls."Jij bent een blamage voor alle vrouwen", aldus het voormalige sexsymbool van Frankrijk."

Ben benieuwd of Palin hierop reageert. Wie weet mondt dit uit in een international catfight. Grrrr…!

Om de zinsnede 'voormalig sexsymbool' kracht bij te zetten, plaatst Telegraaf naast het artikel twee foto's van Bardot. Eén van lang geleden, toen ze nog jong en mooi was en daarnaast een weinig flatteuze foto die veel gelijkenis toont met een zekere roze figuur uit de Muppet show…

Bron en foto's: Telegraaf

Lees ook:Sarah Palin gepunkd door nep-Sarkozy
Lees ook:Docu’s over Brigitte Bardot en Isabelle Huppert online
Lees ook:Vanavond op tv: docu over Brigitte Bardot
Lees ook:Franse ministers mogen niet meer in smoking
Lees ook:Mooiste zeldzame foto’s van Brigitte Bardot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>