100% zomeractie 2013

Wil je op ‘aventure‘?

Voor het derde jaar op rij pakt uitgeverij mo’media uit met één van de bestverkochte gidsen van Nederland: de 100% regio‐  en landengidsen. Dit jaar ontvangt de consument, vanaf 1 juni 2013, een cadeaubon bij aankoop van een 100% regio‐ of landengids naar keuze. Op deze bon staat een unieke promotiecode vermeld, waarmee een fotoboek t.w.v. € 13,95 kan worden gemaakt via het online Albelli fotoboekprogramma.

Jouw reisgids naar plekken waar anderen niet komen De 100% regio‐  en landengidsen geven je een eigentijds beeld van je vakantiebestemming. Er wordt uitgebreid aandacht besteed aan de belangrijkste bezienswaardigheden, maar ook aan insider tips: welk gerecht moet je proeven in dat ene restaurant, op welk tijdstip is de rij aan de kassa het kortst en in welk baaitje kun je het beste snorkelen. Je leest achtergrondartikelen over de verschillende regio’s en je krijgt praktische informatie over het land of de regio, de cultuur en de (eigen)aardigheden van de inwoners.

Meer informatie

Er zijn in totaal 28 regio‐ en landengidsen verkrijgbaar in de 100%‐serie. Kijk voor het complete overzicht op www.100procenttravel.com/bestemmingen.

Veel vakantieplezier!

Lees ook:De bekendste streekproducten van de regio Aquitaine
Lees ook:Festival van de Dans van 10 tot 18 oktober
Lees ook:Des Hommes et des Dieux wint César voor Beste Film
Lees ook:Ontdek het Loiregebied op de fiets
Lees ook:Frankrijkpaviljoen op Vakantiebeurs 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>