Ontdek het Loiregebied op de fiets

De nieuwe Nederlandstalige website La Loire à Vélo is onlangs gelanceerd, om een fietsroute van maar liefst 800 kilometer door deze Franse regio, te presenteren.

Van het kastelengebied tot aan de Atlantische kust, aan prachtige landschappen en bezienswaardigheden ontbreekt het hier niet. Het parcours van deze fietsroute, waaraan nu nog de laatste hand wordt gelegd maar die vanaf de zomer helemaal gereed is, is voor iedereen toegankelijk.

De nieuwe website biedt informatie en online routekaarten waarop je de Loire à Vélo route kunt uitstippelen. Ook kun je er andere ideeën opdoen voor een vakantie in het Loiregebied. Kijk op: www.fietsen-loire.com

Foto: L. de Serres – CRT Centre-Val de Loire.

Lees ook:Website fietsroute Vélodyssée gelanceerd
Lees ook:Nieuwe website over Frankrijk gelanceerd
Lees ook:Zuid-Frankrijk staat onder water
Lees ook:Chambord, rêve de lumières
Lees ook:Dior lanceert backstage make-up website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>