Frankrijkpaviljoen op Vakantiebeurs 2012

Het Frans Bureau voor Toerisme is ook dit jaar aanwezig op de Vakantiebeurs, die wordt gehouden van 11 t/m 15 januari 2012 in de Jaarbeurs Utrecht.

In het Frankrijkpaviljoen, in Hal 11 A010, staan ruim 35 Franse exposanten. Vertegenwoordigers van de verschillende Franse regio’s en steden, campings en hotels, geven informatie over de diverse vakantiemogelijkheden die Frankrijk biedt. Dit jaar is Nantes eregast van Frankrijk op de beurs. Zo kunnen bezoekers kennismaken met de lokale producten uit Nantes, van chocola en kazen tot heerlijke wijnen.

Daarnaast vinden verschillende activiteiten plaats in het Frankrijkpaviljoen. Zo is er een DJ aanwezig die Franse muziek draait, en de Zeepkist met haar heerlijk geurende zeepjes ‘Savon de Marseille’. En Souvenirs de France maakt heerlijke crêpes!

Meer info: www.franceguide.com/nl  en www.vakantiebeurs.nl

Lees ook:Frankrijkpaviljoen op Libelle Zomerweek
Lees ook:Frankrijkpaviljoen op ANWB Kampeerdagen
Lees ook:Ontmoet Frankrijk op de Vakantiebeurs 2009
Lees ook:Culinair evenement in Châtel
Lees ook:Isola 2000 in Franse Alpen bestaat 40 jaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>