Festival van de Dans van 10 tot 18 oktober

Bent u tussen 10 en 18 oktober in Frankrijk? In de regio Poitou-Charentes? Op verschillende plaatsen in deze regio vindt dan het festival van de dans: Les Eclats choreographiques plaats. Het belooft een spetterend festival te worden, met elke dag meer dan 8 verschillende optredens, waaronder Betty Jones en Fritz Ludin! Voor het volledige programma en locaties, kijk op de website van het festival.

Lees ook:Heavy metal festival in Clisson
Lees ook:Opera in de open lucht
Lees ook:Impressionist Festival Normandië
Lees ook:Festival d’Automne in Parijs
Lees ook:Nieuwe hotspot in Parijs: Wanderlust

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>