Win vrijkaarten Elles!

Op 10 mei komt een nieuwe film met Juliette Binoche in de hoofdrol uit in de bioscoop: Elles. Binoche speelt Anne, een journaliste van het tijdschrift Elle. Ze werkt aan een artikel over studenten in Parijs die bijverdienen in de prostitutie. Twee jonge studentes, Charlotte en Alicia, vertellen hun ervaringen aan Anne. Wat blijkt? De meisjes zitten er helemaal niet mee. Hun drijfveer is geld: ze vinden het heerlijk om veel poen te hebben. Ze praten over hun ‘werk’ alsof het de normaalste zaak van de wereld is. (Lees de gehele filmrecensie).

Benieuwd naar deze film? De redactie van Frankrijk.blog.nl mag 3 x 2 vrijkaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten voor Elles is de volgende prijsvraag beantwoorden:

Juliette Binoche speelt een journaliste in de film. Voor welk tijdschrift werkt zij?

A) Vogue
B) Paris Match
C) Elle

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Elles”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 15 mei 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Elles verschijnt op DVD
Lees ook:Filmrecensie Elles
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!
Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!
Lees ook:Win DVD La Vie d’une Autre!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>