Win DVD La Vie d’une Autre!

Vanaf nu verkrijgbaar op DVD: de Franse romantische komedie La Vie d’une Autre. Het regiedebuut van Sylvie Testud gaat over de veertigjarige Marie (Juliette Binoche). Op een dag wordt ze wakker en is ze er heilig van overtuigd dat ze 25 jaar is. Vijftien jaar van haar leven is ze geheel vergeten. Ze denkt dat ze aan het begin van een liefdesrelatie staat die in werkelijkheid op zijn einde loopt. Er resten haar slechts vier dagen om de man van haar leven weer voor zich te winnen… (Lees de gehele filmrecensie).

Benieuwd naar de film? Frankrijk.blog.nl mag drie DVD’s weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op een DVD van La Vie d’une Autre, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
De Franse steractrice Juliette Binoche heeft veel films op haar naam staan. In welke film was zij NIET te zien?

A) The English Patient
B) Chocolat
C) Tous Ensemble

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “DVD La Vie d’une Autre”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 31 juli 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de dvd thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!
Lees ook:Filmrecensie La Vie d’une Autre
Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!
Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Filmrecensie “Copie Conforme”

Geen reacties // Reageer