Win vrijkaarten La vie d’une autre!

Er gaat bijna geen jaar voorbij zonder een heerlijke nieuwe film met de Franse steractrice Juliette Binoche. En gelukkig maar, want velen zijn dol op haar. Momenteel schittert Binoche in de Franse romantische komedie La vie d’une autre. Dit regiedebuut van Sylvie Testud gaat over de veertigjarige Marie (Binoche). Op een dag wordt ze wakker en is ze er heilig van overtuigd dat ze 25 is. Vijftien jaar van haar leven is ze geheel vergeten. Ze denkt dat ze aan het begin van een liefdesrelatie staat die in werkelijkheid op zijn einde loopt. Er resten haar slechts vier dagen om de man van haar leven weer voor zich te winnen.

Benieuwd naar deze film? De redactie van Frankrijk.blog.nl mag maar liefst 4 x 2 vrijkaarten weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten voor La Vie d’une Autre is de volgende prijsvraag beantwoorden:

Juliette Binoche speelt de vrouwelijke hoofdrol in de film. Wie is haar mannelijke tegenspeler?

A) Mathieu Kassovitz
B) Gérard Depardieu
C) Guillaume Canet

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “La Vie d’une Autre”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 3 mei 2012. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

La vie d’une autre. Regie: Sylvie Testud. Met: Juliette Binoche, Mathieu Kassovitz. Genre: Romantische komedie. Lengte: 97 minuten.
De film draait vanaf 26 april in de bioscoop in Nederland.

Lees ook:Filmrecensie La Vie d’une Autre
Lees ook:Win DVD La Vie d’une Autre!
Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!
Lees ook:Win vrijkaarten Le Fils de l’Autre!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win vrijkaarten La vie d’une autre!

  1. Debby

    Wat een leuke actie! Ik hoop dat ik win! :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>