Win DVD-box Juliette Binoche!

Zoek je nog een leuk kerstcadeau voor je vriend(in) of een familielid? Dan is de DVD-box Juliette Binoche absoluut een aanrader! De box bevat vier topfilms met de Franse actrice: Paris, Mauvais Sang, La Veuve De Saint-Pierre en Rendez-vous.

En Frankrijk.blog.nl mag drie exemplaren van deze DVD-box weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de Juliette Binoche Box, is de volgende prijsvraag beantwoorden:

In welke Franse stad is Juliette Binoche geboren?

A) Lille
B) Parijs
C) Marseille

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie:  [email protected], o.v.v. “Juliette Binoche”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 29 december 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de DVD-box thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!
Lees ook:Win DVD La Vie d’une Autre!
Lees ook:Win DVD-box Franse Filmkomedies!
Lees ook:Win DVD-box Jacques Tati Collectie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>