Win vrijkaarten ‘Profession: Heartbreaker’!

Welke ingrediënten moet een goede romantische komedie bevatten? Humor, romantiek, een beetje actie, duidelijke chemie tussen de twee aantrekkelijke hoofdrolspelers? Profession: Heartbreaker heeft het allemaal, en dat tegen de achtergrond van een zonovergoten Monaco.

De film van de Franse regisseur Pascal Chaumeil gaat over Alex (Romain Duris), die harten breekt voor zijn beroep. Tegen betaling verlost hij je zus, dochter of vriendin van haar foute vriend door haar te verleiden. Als het nietsvermoedende slachtoffer haar man eenmaal gedumpt heeft, neemt Alex de benen. De onderneming, dat hij samen met zijn zus en zwager runt, loopt als een trein maar maakt ook veel kosten. Wegens grote schulden zijn ze gedwongen om een onmogelijke klus aan te nemen. Een miljonair huurt Alex in om te stoken in de relatie van zijn dochter Juliette (Vanessa Paradis). Dat ze over drie weken al gaan trouwen, is tot daaraantoe, maar de twee lijken ook nog eens het perfecte paar. Alex moet alle zeilen bijzetten om het hart van de ongenaakbare Juliette te veroveren, poserend als haar bodyguard. Tegen de achtergrond van het zonovergoten Monaco heeft Alex voor het eerst in zijn leven zijn emoties niet onder controle – en loopt het risico dat zijn eigen hart gebroken wordt. (Lees de gehele filmrecensie).

Frankrijk.blog.nl mag maar liefst vijf  x twee vrijkaarten van Profession: Heartbreaker weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
De Franse steracteur Romain Duris heeft 33 speelfilms op zijn naam staan. In welke film was hij NIET te zien?

A) L’Auberge Espanole
B) Persécution
C) Un Prophète

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Profession: Heartbreaker”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 11 augustus 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win DVD Profession: Heartbreaker!
Lees ook:Filmrecensie ‘Profession: Heartbreaker’
Lees ook:Win vrijkaarten La guerre est déclarée!
Lees ook:Back to the fifties met Populaire
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>