Win vrijkaarten La guerre est déclarée!

Eén koppel: Roméo en Juliette. Eén kind: Adam. Hun strijd tegen kanker. Maar vooral: hun prachtige liefdesverhaal. Dat is de nieuwe Franse film La guerre est déclarée in een notendop.

Het prille geluk van Roméo en Juliette wordt opgeschrikt wanneer hun pasgeboren zoon Adam ernstig ziek blijkt te zijn. De ziekte van hun zoon brengt hen in een strijd vol chaos, waarin het jonge stel hun weg naar volwassenheid moet zien te vinden. Hoe traumatisch de situatie echter lijkt, met moed en de liefde voor elkaar proberen de twee samen hun geluk te vinden. (Lees de gehele filmrecensie).

Frankrijk.blog.nl mag twee x twee vrijkaarten van  La guerre est déclarée weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de vrijkaarten, is de volgende prijsvraag beantwoorden:
Wat betekent het Franse woord la guerre letterlijk?

A) De garage
B) De ziekte
C) De oorlog

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “La guerre est déclarée”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 22 september 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de vrijkaarten thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Filmrecensie La guerre est déclarée
Lees ook:La guerre est déclarée in Filmtheater de Bussel
Lees ook:Win vrijkaarten Elles!
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!
Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>