Win DVD Profession: Heartbreaker!

Vanaf deze week verkrijgbaar op DVD: de Franse romantische komedie Profession: Heartbreaker (Franse titel: L’arnacoeur). De film van de Franse regisseur Pascal Chaumeil gaat over Alex (Romain Duris), die harten breekt voor zijn beroep. Tegen betaling verlost hij je zus, dochter of vriendin van haar foute vriend door haar te verleiden.

Als het nietsvermoedende slachtoffer haar man eenmaal gedumpt heeft, neemt Alex de benen. De onderneming, dat hij samen met zijn zus en zwager runt, loopt als een trein maar maakt ook veel kosten. Wegens grote schulden zijn ze gedwongen om een onmogelijke klus aan te nemen. Een miljonair huurt Alex in om te stoken in de relatie van zijn dochter Juliette (Vanessa Paradis). Dat ze over drie weken al gaan trouwen, is tot daaraantoe, maar de twee lijken ook nog eens het perfecte paar. Alex moet alle zeilen bijzetten om het hart van de ongenaakbare Juliette te veroveren, poserend als haar bodyguard. Tegen de achtergrond van het zonovergoten Monaco heeft Alex voor het eerst in zijn leven zijn emoties niet onder controle – en loopt het risico dat zijn eigen hart gebroken wordt. (Lees de gehele filmrecensie).

Frankrijk.blog.nl mag twee exemplaren van deze DVD weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op Profession: Heartbreaker, is de volgende prijsvraag beantwoorden:

De film speelt zich in Monaco. Wat is NIET waar over dit land?

A) Monaco heeft een oppervlakte van nog geen 2 km².
B) Monaco telt twee miljoen inwoners.
C) Monaco wordt ingeklemd door de Europese Unie, maar is er geen lid van.

Weet jij het antwoord, stuur dan een mail naar de redactie: [email protected], o.v.v. “Profession: Heartbreaker”. Vermeld hierbij je naam en adres. Inzenden kan t/m 28 december 2011. Bulkinzendingen van prijsvragensites worden niet geaccepteerd en zullen een klachtmelding krijgen. De winnaars krijgen de DVD thuisgestuurd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Win vrijkaarten ‘Profession: Heartbreaker’!
Lees ook:Filmrecensie ‘Profession: Heartbreaker’
Lees ook:Win DVD La Vie d’une Autre!
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!
Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>