Jongen (11) hangt zichzelf op in school

Een 11-jarige jongen heeft zich met de boord van zijn t-shirt opgehangen aan een kapstok in de gang van zijn middelbare school in het Zuid-Franse Arles. De tiener moest gereanimeerd worden en is overgebracht naar een ziekenhuis in Marseille.

De jongen ligt in coma. Volgens zijn artsen is zijn toestand kritiek.

Twee docenten vonden de jongen in de hal van de school. Hij zou kort daarvoor de klas zijn uitgezet omdat hij te rumoerig was. De schoolleiding gaat vooralsnog uit van een ongeval, maar er zijn ook signalen dat het om een poging tot zelfdoding zou kunnen gaan. De tiener zou een week eerder nog bij de directeur zijn geweest, omdat die de indruk had dat het niet goed met de jongen ging.

Lees ook:Reeks zelfmoordpogingen tieners
Lees ook:Tiener gijzelt kinderen op Franse school
Lees ook:Boze ouder slaat tiener met brandblusser (video)
Lees ook:Vastgebonden jongen (10) valt uit raam
Lees ook:Jongen bedolven onder meter zand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>