Royal: “Ik laat me niet intimideren”

Twee dagen nadat ze bekendmaakte zich kandidaat te willen stellen voor de presidentsverkiezingen van 2012 voor de Franse Socialistische Partij, is er opnieuw ingebroken in de woning van Ségolène Royal. Het is de derde keer in vier jaar tijd dat haar woning in Parijs overhoop is gehaald. Volgens Royal is er van toeval geen sprake. “Ik laat me niet intimideren,” zei ze tegenover het Franse dagblad Le Figaro.

In het appartement van de politica, waarin zij samen met haar dochters woont, werd woensdagavond ingebroken. De daders zijn via de keukendeur naar binnen gekomen. Ze hebben de hele woning overhoop gehaald en allerlei persoonlijke spullen van Royals dochters verspreid. Er werd niets gestolen. Het is de daders niet gelukt om de kamer van Ségolène Royal zelf binnen te dringen, die goed op slot zat na de twee eerdere inbraken in 2006 en 2008.

“Persoonlijke spullen van mijn dochters die verspreid lagen over de hele woning, dat is alleen bedoeld om ons bang te maken,” zei Royal in een reactie. “Dit is ontoelaatbaar.”

Lees ook:Spullen Carla Bruni gestolen
Lees ook:Inbraak op redactie Rue89
Lees ook:Wapens gestolen uit museum
Lees ook:Plattegronden van Elysée gestolen
Lees ook:Trierweiler heeft spijt van jaloerse tweet over Hollande’s ex

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>