Vier topfilms met Juliette Binoche in één box

Fans van Juliette Binoche opgelet! Vier topfilms met de Franse actrice zijn sinds kort verkrijgbaar in één box: de Juliette Binoche Box. De box bevat de volgende films:

 

 

 

 

Paris van Cédric Klapisch (2007)
met Juliette Binoche, Romain Duris, Fabrice Luchini.
Paris is het verhaal van een Parijzenaar die ziek is en zich afvraagt of hij zal sterven. Door zijn toestand bekijkt hij de mensen die hij tegenkomt door een andere bril. Met de dood in het achterhoofd wint het leven aan belang, ook het leven van de anderen en dat van de hele stad. De marktkramers, een bakkersvrouw, een sociaal assistente, een danser, een architect, een zwerver, een prof, een mannequin, een Kameroense illegaal… Al deze mensen, elkaars tegenpolen, zijn verenigd in deze stad en deze film. U denkt misschien dat ze niet uitzonderlijk zijn maar elk van hen vindt zijn of haar leven uniek. U vindt misschien dat hun problemen onbenullig zijn, maar voor hen zijn ze de belangrijkste van de wereld.

Mauvais Sang van Léos Carax (1986)
met Juliette Binoche, Denis Lavant, Michel Piccoli
In een imaginair Parijs proberen twee rivaliserende bendes een vaccin te bemachtigen tegen een virus die mensen besmet die ´de liefde bedrijven zonder liefde´. Temidden van de chaos, het geweld en de verwarring, lijkt er geen plaats te zijn voor de liefde. Maar wanneer Alex Anna ontmoet, gaat het wel degelijk om liefde.

 


La Veuve De Saint-Pierre van Patrice Leconte (2000)
met Juliette Binoche, Daniel Auteuil, Emir Kusturica
Saint-Pierre, ter hoogte van Canada, 1850. Een man is op gewelddadige wijze vermoord en zijn moordenaar ter dood veroordeeld. Er is echter geen guillotine op het eiland. De Franse regering belooft ervoor te zorgen, maar dat kan lang duren. In afwachting staat de veroordeelde onder toezicht van de bevelhebber, wiens vrouw zich het lot van de man aantrekt.

 


Rendez-vous van André Téchiné (1984)
met Juliette Binoche, Lambert Wilson, Jean-Louis Trintignant
Paulot en Quentin verwelkomen de jonge actrice Nina in hun appartement. Ze is gefascineerd door de schrikwekkende en bezitterige Quentin en wijst de liefde die Paulot haar verklaart af. Een tragische gebeurtenis verandert deze hartverscheurende aantrekkingskracht in een echte obsessie.

 

 

De DVD-box Juliette Binoche is vanaf nu verkrijgbaar voor circa € 24,-.

Lees ook:Win DVD-box Juliette Binoche!
Lees ook:Win vrijkaarten La vie d’une autre!
Lees ook:Win DVD La Vie d’une Autre!
Lees ook:Filmrecensie La Vie d’une Autre
Lees ook:Filmrecensie “Copie Conforme”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>