Contre Toi verschijnt op DVD

Vanaf 19 september verkrijgbaar op DVD in Nederland: de Franse film Contre Toi van regisseur Lola Doillon. Het drama gaat over de chirurg Anne (Kristin Scott Thomas), die niet getrouwd is, geen kinderen heeft en ook weinig vrienden. Als ze onverwachts ontvoerd wordt door een jonge man, Yann (Pio Marmaï), die haar verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn vrouw, mist niemand haar genoeg om actie te ondernemen.

Dagenlang wordt Anne vastgehouden in een kamer met alleen een bed en een emmer om haar behoeften op te doen. Wanneer ze erachter komt wie haar ontvoerder is, gaat ze met hem in gesprek. Op een bijzondere manier komen de twee eenzame mensen nader tot elkaar en ontstaat er een sterke band tussen Anne en juist diegene die haar de vrijheid ontnam. (Lees de gehele filmrecensie).

Frankrijkblogs redacteur Helene van Santen interviewde regisseur Lola Doillon over Contre Toi. Klik hier voor het artikel.

Contre Toi. Regie: Lola Doillon. Met: Kristin Scott Thomas, Pio Marmaï. Genre: Drama. Lengte: 85 minuten.
De DVD is verkrijgbaar vanaf 19 september in Nederland.

Lees ook:Filmrecensie Contre Toi
Lees ook:Lola Doillon over eenzaamheid, Stockholm Syndroom en kindermusicals (1)
Lees ook:“Haar naam was Sarah” nu in de bioscoop
Lees ook:Publiekspremière Haar naam was Sarah
Lees ook:Amour verschijnt op DVD

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>