Ex van president Hollande wordt binnenkort miljonair

Valerie Trierweiler, de bedrogen ex van de Franse president Hollande, wordt binnenkort miljonair. De journaliste bracht een boek uit met openbaringen over haar relatie met de president en hoe het is achter de schermen van de Franse politiek. Dat boek gaat haar nu miljonair maken, zo voorspellen de Fransen.

Het boek is pas vier dagen uit, maar nu al meer dan 145.000 keer verkocht. De eerste druk bestaat uit 270.000 exemplaren, maar er wordt al gesproken over een tweede druk. Valerie ontving al een aanbetaling van 642.000 euro van de uitgeverij, maar daar zal binnenkort nog wel een bonus opvolgen. De bedrogen ex is dan in een klap miljonair. Wie het laatst lacht, lacht het beste. Had mijnheer de president maar niet vreemd moeten gaan met een modelletje van een kwart eeuw jonger.

Het boek gaat over haar relatie met de ex van Hollande, Segolene Royal. Over de moeizame band met de familie van Francois Hollande, de roddels uit de politiek en meer achterklap. Op zich houdt Trierweiler het beschaafd en zijn er geen grote schandalen aan het licht gekomen, maar het boek is pikant genoeg om een bestseller te worden in korte tijd. De Fransen houden wel van een smeuiig verhaal rondom hun president. Toch jammer dat Mark Rutte geen priveleven heeft. Dan maar hopen dat Bol.com binnenkort een Franse of Nederlandse versie aanbiedt voor onze markt.

 

 

Lees ook:Trouwt president François Hollande met zijn maîtresse Julie Gayet?
Lees ook:‘Valérie Trierweiler had naast Hollande nog een affaire’
Lees ook:Hollande schrijft brief naar rechtbank in zaak vriendin
Lees ook:Trierweiler heeft spijt van jaloerse tweet over Hollande’s ex
Lees ook:De nieuwe première dame van Frankrijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ex van president Hollande wordt binnenkort miljonair

  1. Republikeinse Moderne Partij

    Mooi verhaal, maar vergelijk Rutte nu niet meer met de President van Frankrijk.
    Rutte stoeit in NL met anderen voor de tweede plaats achter WA v. Oranje Nassau en dat is een wereld van verschil met de President van Frankrijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>