Trouwt president François Hollande met zijn maîtresse Julie Gayet?

Het gunst in Frankrijk van de geruchten rondom de relatie van president François Hollande en actrice Julie Gayet. Dachten de roddelbladen eerst dat het koppel uit elkaar was, nu zijn ze ervan overtuigd dat het koppel gaat trouwen. Hollande had een relatie met journalist Valerie Trierweiler, maar hield er stiekem de maîtresse Julie Gayet op na. Geen probleem in Frankrijk, waar het eerder regel dan uitzondering is dat een president er meerdere liefjes op na houdt.

Vooral roddelsite Gala gaat in op de geruchten dat het koppel gaat trouwen. Het wordt in Parijs wel druk voor Hollande. Zijn ex Segolene Royal, die hij net voor zijn presidentschap verliet, is minister in zijn parlement. Zijn ex Valerie Trierweiler schreef een bestseller boek over haar relatie met de president en is bijna dagelijks in het nieuws. Zijn huidige vriendin Julie Gayet woont nog in Parijs, maar kan nauwelijks ongestoord over straat, omdat de roddeljournalisten maar al te graag willen weten of ze nog steeds samen is met de president. Het is door het Elysée nog niet bevestigd of het koppel nog bij elkaar is. Een huwelijk is dus nog mogelijk.

Lees ook:Vermeende minnares president Hollande doet aangifte
Lees ook:Franse president Hollande gaat vreemd
Lees ook:Maîtresse van president Hollande eist 50.000 euro van roddelblad Closer
Lees ook:Ex van president Hollande wordt binnenkort miljonair
Lees ook:‘Valérie Trierweiler had naast Hollande nog een affaire’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>