De mooiste boten zijn in St. Tropez

Zeiljacht tijdens de Voiles de St. Tropez. Foto: Tessa Heerschop

De mooiste boten van de Middellandse zee verzamelen zich één keer per jaar tijdens het zeilevenement Voiles de St. Tropez. De zeiljachten zijn geen typische wedstrijdboten, maar klassieke houten jachten. Het evenement met meer dan 300 boten zorgt ervoor dat de haven die bekend werd door Brigitte Bardot, volloopt met touristen, zeilers en mensen die willen netwerken. Zien en gezien worden, de mooiste foto’s van dit jaar vindt je bij Bootblog.

Lees ook:Zeilen in de haven van Brigitte Bardot
Lees ook:Exclusieve foto’s van Brigitte Bardot en Catherine Deneuve in St. Tropez gevonden
Lees ook:Meer dan 200 zeiljachten verzamelen in St. Tropez
Lees ook:Mooiste zeldzame foto’s van Brigitte Bardot
Lees ook:Expositie over Brigitte Bardot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>