Zeilen in de haven van Brigitte Bardot

De haven van Saint Tropez is niet alleen bekend vanwege Brigitte Bardot, maar ook de diverse zeilevenementen die er georganiseerd worden. Les Voiles de St. Tropez is met 300 zeiljachten de grootste regatta.

Het evenement is pas in de herfst van 2014, maar nu al werven schepen bemanningsleden, trainees en opstappers. Star Clippers kondigde deze week aan nog plek te hebben aan boord.

In 2014 zal Les Voiles de Saint-Tropez lopen van 27 september t/m 5 oktober. Star Clippers stuurt hun vlaggenschip Star Flyer op 2 en 3 oktober naar het evenement. De gasten varen mee in de race en kunnen daarna genieten van de haven. De totale reis duurt zeven daagen en vaart langs Monte Carlo, Monaco, L’Ile Rousse, St. Florent en Bastia, Corsica, Portoferraio, Elba, en Rapallo, Italië. Tarieven voor de cruise beginnen bij $ 1986 per persoon in een tweepersoonskamer, inclusief havengelden. Dat is vrij goedkoop voor een reis die de Voiles de St. Tropez aandoet, want het havengeld is rond het evenement bijna onbetaalbaar.

Lees ook:De mooiste boten zijn in St. Tropez
Lees ook:Meer dan 200 zeiljachten verzamelen in St. Tropez
Lees ook:Chanel opent winkel in 19e eeuwse villa in St. Tropez
Lees ook:Vrees voor brandstoftekort in Frankrijk
Lees ook:Monaco Royal Charlotte schittert met dressuur in Cagnes-sur-Mer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>