Meer dan 200 zeiljachten verzamelen in St. Tropez

De jaarlijkse zeilwedstrijd Giraglia Rolex Cup wordt dit jaar van 13 t/m 21 juni gehouden Zuid-Frankrijk. De wedstrijd vaart van San Remo, naar St. Tropez en via Corsico terug naar Monaco, waar de race dit jaar voor het eerst finisht.

Meer dan 200 luxe zeiljachten varen mee met de race. Van 13 t/m 16 juni ligt de vloot aangemeerd in St. Tropez. Ze varen dan races op de Middellandse Zee, maar zijn ‘s avonds te bewonderen in de haven.

Lees alles over het evenement op Bootblog.

Lees ook:De mooiste boten zijn in St. Tropez
Lees ook:Zeilen in de haven van Brigitte Bardot
Lees ook:Chanel opent winkel in 19e eeuwse villa in St. Tropez
Lees ook:Frankrijk wint hoofdrace Zandvoort
Lees ook:Geen Grand Prix Formule 1 voor Frankrijk in 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>