Film Grace van Monaco in première op Filmfestival van Cannes

De film Grace van Monaco gaat in première op het filmfestival van Cannes.

De film gaat over het leven van Grace Kelly. Nicole Kidman heeft de hoofdrol. Het festival van Cannes is van 14 t/m 25 mei in de Zuid-Franse badplaats. Het hof van Monaco heeft al aangegeven het niet eens te zijn met de film en noemt het een op geruchten gebaseerde film. Dat kan wel kloppen, want er is maar weinig bekend over het privéleven aan het hof van het Prinsendom. Ondanks dat zal het waarschijnlijk een kaskraker worden, want mensen zijn nog steeds geïnteresseerd in de beauty Grace Kelly. Toevallig waren we in Monaco tijdens de opnames van de film. Zie hier de foto’s van de opnames Grace van Monaco.

Lees ook:Biografie over het échte leven van Grace Kelly online
Lees ook:Collectortassen 100% Kelly van Hermès te koop
Lees ook:Exclusief interview met prinses Charlène van Monaco
Lees ook:Prins Albert 10 jaar op de troon in Monaco
Lees ook:Monaco royal Charlotte Casiraghi prachtig op rode loper Cannes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>