Collectortassen 100% Kelly van Hermès te koop

De Franse website collectorsquare.com verkoopt tot 24 september exclusief collectortassen 100 % Kelly van Hermès. De tassen zijn vernoemd naar de beroemde prinses Grace Kelly van Monaco.

Om de verkoop te zien, moet je eerst een account aanmaken. Vervolgens komen drie pagina’s vol tassen tevoorschijn. De meeste tassen zijn al verkocht, maar er zijn nog een paar pareltjes over. De duurste tas online is de Hermes Kelly 32 cm in appeltjesgroen. De tas stamt uit 1995 en is in goede staat. Voor 7350 euro is hij van u.

De Kelly Bag werd op de markt gebracht als Sac à dépêches, maar werd zoals gezegd beroemd door Grace Kelly. De tassen worden met de hand gemaakt en dat kost tussen de 15 à 25 uur. De gemiddelde prijs van een tas is 3500 dollar, waardoor het een waar statussymbool is. Een man draagt een Rolex, een vrouw een Kelly Bag. Voor de meeste mensen (lees: bloggers) nog even sparen…

Lees ook:Film Grace van Monaco in première op Filmfestival van Cannes
Lees ook:Exclusief interview met prinses Charlène van Monaco
Lees ook:Nieuw hip drankje: Wijn uit een blikje met grapefruit-smaak
Lees ook:L’Oréal opent beautyblogkanaal op Youtube
Lees ook:Zit er een geurtje aan jouw bril?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>