Biografie over het échte leven van Grace Kelly online

De film Grace of Monaco gaat vandaag in première in Cannes tijdens het filmfestival. De film met Nicole Kidman in de hoofdrol heeft al veel kritiek gekregen. De koninklijke familie Grimaldi van Monaco is het in ieder geval niet eens met de film en zegt dat er teveel geïntepreteerd is en de film te weinig op feiten berust. De krant Nice Matin heeft nu een volledige biografie in het Frans online gezet, zodat mensen die de film gaan zien de feiten kunnen checken. We zijn benieuwd!

Lees ook:Monaco presenteert vliegende auto
Lees ook:Film Grace van Monaco in première op Filmfestival van Cannes
Lees ook:Telegraaf heeft het weer eens fout: Prinses Charlène vlucht niet uit Monaco
Lees ook:Zonsverduistering op 20 maart in Frankrijk zichtbaar
Lees ook:Fatal Bazooka is back!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>