Disneyland Paris werft ‘Mickey’s’ in België

Is het altijd al je droom geweest om Mickey Mouse of één van de andere Disneyfiguren te spelen in Disneyland Paris? Dan moet je zorgen dat je donderdag 17 januari in Brussel bent; daar houdt het pretpark namelijk een jobdag. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Disneyland Paris is op zoek naar 2.000 tijdelijke en 150 vaste medewerkers. Het pretpark organiseert de jobdag in Brussel, omdat ze met name op zoek zijn naar meertalige medewerkers. Disneyland Paris zoekt vooral personeelsleden voor de bediening of bij de ingang, maar een baan in het animatieteam (Mickey of Goofy spelen!) behoort ook tot de mogelijkheden.

Volgens Het Laatste Nieuws is ervaring niet vereist en betaalt Disneyland Paris zo’n 1.450 euro bruto per maand.

Lees ook:Disneyland Paris verlengt 20e verjaardag
Lees ook:Wil jij de hoofdrol in de campagne van Disneyland Paris?
Lees ook:Mickey pompoen verbouwd voor Halloween Festival in Disneyland Paris
Lees ook:Disneyland Paris kleurt oranje voor Halloween
Lees ook:Kerst in Disneyland Paris (2)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>