Disneyland Paris verlengt 20e verjaardag

Disneyland Paris bestond vorig jaar precies 20 jaar en dat werd gevierd met een speciaal feestprogramma. Vanwege het succes van deze ’20e verjaardag’ heeft het pretpark in Parijs de viering met een half jaar verlengd. Nog tot en met september 2013 staat Disneyland Paris in het teken van het jubileum.

Nieuw dit jaar zijn de twee scènes die aan de Disney Dreams! show worden toegevoegd: een scène uit de Disney-film Brave en één uit de Lion King. Dit laatste nummer, I just can’t wait to be king, is ingezongen door de finalisten van The Voice Kids.

In de zomer van 2013 komt er nog een nieuw element in de Disney Dreams! show: de Disney Light’Ears. Deze interactieve versie van de beroemde Mickey-oren maakt haar intrede in Disneyland Paris. De oren veranderen van kleur op de maat van de muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuwe infraroodtechnologie.

Wil je meer weten over de 20e verjaardag van Disneyland Paris? Kijk op www.disneylandparis.com.

Foto: Disneyland Paris.

 

Lees ook:Finalisten The Voice Kids in show Disneyland Paris
Lees ook:Disneyland Paris bestaat 20 jaar
Lees ook:Griezelen in Disneyland Paris
Lees ook:Kerst in Disneyland Paris
Lees ook:Magische Momenten in Disneyland Paris

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>